Maak je je ook weleens zorgen om je brusje?

Schrijf je dan nu in en ontvang de eerste tip voor een stralender brusje deze maandagochtend al in je mailbox.

 

Direct inschrijven!

 

 

 


Echt gezien voelen, stralend jezelf mogen zijn

Waarom deze tips voor jou?

Je ziet dat het voor je kind best lastig kan zijn, het opgroeien met een bijzondere broer of zus. Je kind krijgt te maken met moeilijke, tegenstrijdige gevoelens, zoals schuldgevoel, schaamte, jaloezie, boosheid, verdriet. Het kan ook dat je kind het best lastig vindt om op een gezonde manier aandacht te vragen voor zichzelf, voor zichzelf op te komen, thuis, maar ook op school, bij vriendjes/vriendinnetjes, in contact met anderen. Misschien zo gewend zichzelf aan te passen, weg te cijferen en vooral niet tot last te willen zijn. Het kan ook dat je kind juist met “vervelend“ gedrag de aandacht probeert af te dwingen. En misschien merk je dat je kind zich veel zorgen maakt.

Omdat brusjes vaak juist een meester zijn in zichzelf aanpassen en vooral niet tot last willen zijn, is het niet altijd goed te herkennen. Maar wellicht herken je dit bij jullie kind? En jij als ouder voelt de disbalans. Je voelt je misschien schuldig omdat je het moeilijk vindt de aandacht te verdelen. En je mist het echte contact met je kind. Dit wil je graag veranderen, maar je weet niet zo goed hoe.

Deze gratis tips zijn bedoeld om jou hierbij te helpen.


Vijf gratis tips om je brusje te ondersteunen

Laat hier je gegevens achter, en ontvang vijf dagen lang een tip. De eerste vind je dan maandagochtend al in je mailbox. 


Ik ben Estelle.  Een groot deel van mijn leven heb ik vooral gedaan wat (ik dacht dat) anderen van mij verwachtten. Ik cijferde mezelf automatisch weg, paste me volledig aan, deed alles om vooral maar lief gevonden te worden, me geaccepteerd te voelen. Heel lang heb ik dit volgehouden. Tot het niet meer ging.

En ik ontdekte dat eigenlijk niemand hiermee geholpen is, ook ik zelf niet. En wat is het toch fijn om meer te zijn gaan leven naar eigen behoeften en verlangens. Te omarmen wat er is, wat ik voel. Om mijn kwetsbaarheid meer als kracht te zien. En meer stralend mezelf te mogen zijn. 

Dat gun ik iedereen.  Wat zou het mooi zijn om als kind al te leren meer aandacht te hebben en vragen voor je eigen behoeften en verlangens, bij jezelf te kunnen blijven en in je kracht te staan. Te mogen zijn wie je bent. Met alles wat daarbij hoort. Je gezien te voelen. Het is mijn levensmissie om kinderen en hun ouders/verzorgers hierbij te ondersteunen.

Je hebt niet altijd invloed op wat je overkomt, je hebt wel invloed op hoe je ermee omgaat.

Ja, ik schrijf me in voor de gratis tips!