Licentie KOMOP coach behaald

Na het volgen van een tweedaagse training en het afronden van de opdrachten heb ik nu de licentie voor KOMOP coach ontvangen. KOMOP is een prachtige methode gericht op kinderen die te maken hebben met Pesten. Pesten buiten Westen

Vanuit eigen ervaring herken ik de verschillende gevoelens die met pesten gepaard gaan. De diepe angsten, de onmacht en het gevoel niets waard te zijn. Vooral heb ik ervaren hoe onmachtig de omgeving zich kan voelen, zoals ouders (cq verzorgers) en ook broertjes en zusjes.

Als KOMOP coach zet ik me graag in om zowel kind als ouder de erkenning te geven die ze nodig hebben. Om samen op verhaal te komen, naar ontspanning te zoeken en op zoek te gaan naar de mogelijkheden. Om zonder oordeel te kijken naar je kind met al zijn potentie. Wat is er wél? (Heel veel, dat is zeker!) Ik help je kind zijn (cq haar) kwaliteiten & talenten weer te ont-dekken en terug te komen in zijn kracht. Om vanuit deze kracht ZELF de moeilijke situatie weer te boven te komen. Zo staat hij zelf weer aan het roer! De KOMOP methode vind ik hierbij een prachtige leidraad, die centraal zet waar het over gaat: het KIND met al zijn potentie.

Lees meer op de pagina van Pesten buiten Westen